Onsdag 27 mars

Ursäkten

Utvecklingen av UP går tyvärr långsamt just nu pga att annat jobb kommit emellan. Och när jag skriver kommit emellan menar jag att jag själv är ansvarig för att ha tackat ja till ett vanligt jävla jobb.

Ber tusen gånger om ursäkt. 

Minns inte senast fick ett erbjudande om jobb så när jag fick frågan va det som att jag glömt hur man tackar nej. Eller va det att jag blev så glad för att få ett erbjudande? Vilken sorglig pajas jag är. Löjligt. Förlåt. Så här får det givetvis inte gå till.

Nu sitter jag här iallafall och skriver på ett scenmanus om politiska ideologier som ska läsas upp av någon slags skådespelare i Stockholm. Minns att jag svarade teatern att ”det här kan bli roligt både för er och för mig” men nu begriper jag inte hur jag tänkte. Tror inte det finns något tråkigare än ideologier. 

Sälja människor

Jag har iallafall lyckats lura in en ännu en stackars underhållare till vår moraliskt tveksamma företagsgren att sälja människor. Är väldigt glad att det är just magikern Isidor som tackat ja, han är inte bara en underbar människa utan passar också perfekt in i företagets värdegrund. 

Chippenshow

Fantastiska 20 000 har sett Chippenshow sedan starten, nytt avsnitt kommer på fredag. Det det bästa avsnittet hittils, missa inte. Nästa vecka är Färska Prinzen gäst, ni vet han som sänder liveradio på RadioUP på torsdagar. Är lika delar glad som orolig. Det är kul att lyckats boka ett jävla geni som aldrig ger intervjuer men alla som träffat honom säger att han är direkt otrevlig. Vi får se hur det går.

Della  ?

Slutligen kan jag meddela att jag har daglig kontakt med gänget som ska upprepa förra årets succé med Della Q. Vill inte säga för mycket innan allt är klart men det ser ut att komma ett nytt tillskott till Dellafamiljen redan 1 juli.

/VD

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.