Söndagsakuten


Söndagsakuten med Dilan och Henrik.

Lyssna här eller genom att söka efter podden i din poddspelare.

RingUPSA – Säsongfinal

Sista avsnittet för säsongen. Hörs i augusti!   Njut.

Lyssna

RingUPSA – Sommar med Angelica Cisalli

Angelica Cisalli gästar oss och ger sina bästa sommartips. Plus att Dilan och Cisalli gaddar ihop sig mot Mattissonen och mobbar in honom i en djup depression.   Mycket nöje!

Lyssna

RING UPSA – DEJTING

Dejtingtips har efterfrågats och vi misslyckas med att hantera det på ett korrekt sätt. Men några tips blev det i alla fall. Och lite fotboll. Tyvärr.

Lyssna

RingUPSA – Tramsvestiterna

SÖNDAG! KAOS! BRIST PÅ INNEHÅLL OCH VERKSHÖJD!!!!   FUCK ALLA UTOM ISIS-KRIGARE OCH VITA KVINNOR!   Utvinn nöje!

Lyssna

RingUPSA – Sara Awayez

Juristen Sara Awayez besöker oss och pratar om juridik och polis kontra folket. Långt avsnitt, snårigt ämne och lite hets mot folkgrupp.

Lyssna

RingUPSA – Mannen i vinrött.

Mannen i vinrött kom inridande från öster. På en häst som betyder döden...

Lyssna

RingUPSA – Porr & Hjärtekross

Dagens avsnitt dansar i porrens förlovade land, och rullar sig i dynghögen av hjärtekross. Passion, sorg, glädje, ilska & onani. Vi spelar Dåliga Nyheters låt SYND OM MIG som finns på youtube om man vill se videon.   Stötta oss på patron.com/ringup   Och som vanligt, utvinn nöje!

Lyssna

RingUPSA – Hål i själen special

Med anledning av veckan som gått pratar vi hål i själen. Vi pratar dessutom med sexarbetaren Ronja Berg som gör en storstilad comeback.   Sändningen är plågad av tekniskt strul som det vore 217 igen.   Försök utvinn nöje.

Lyssna

RingUPSA – Dilan & Henrik på länk

Dilan är tyvärr i pandemins centrum, Stockholm. Men det är inget som stoppar oss från att sända radio ändå. I detta avsnitt avhandlas ämnen plus att vi sänder in podd i podden?!?!?! Dilan och Henrik har startat en finpod tillsammans om kultklassikern Sex and the city som snart börjar släppas.   Sen blir det hot om våld och ett telefonsamtal.   Utvinn nöje.

Lyssna

Söndagsakuten Kalle Lind om Statare.

Dilan och Henrik har bjudit in den kompletta kulturmannen Kalle Lind för att prata om fenomenet statare. Såklart utmynnar allt i snusk men vägen dit var väldigt trevlig. Utvinn nöje.

Lyssna