Söndagsakuten


Söndagsakuten med Dilan och Henrik.

Lyssna här eller genom att söka efter podden i din poddspelare.

Söndagsakuten – Jonatan Unge

Dilan är hemma sjuk men Jonatan Unge gästar podden istället. Med den äran. Vi blir Joe Rogan och pratar med Dilan på telefon om på spåret.     Utvinn nöje.

Lyssna

Söndagsakuten – Fuck Rasism Special

Dilan och Henrik tar KRAFTIGT avstånd från rasism.       Utvinn Nöje!

Lyssna

Söndagsakuten – Johannes Finnlaugsson

Ny söndag! Nytt förinspelat avsnitt på grund av att ordinarie styrka har jobbat på annat håll. Men helt lottlösa går ni inte. Den efterlängtade gästen Johannes "Jofi" Finnlaugsson är här. Vi pratar om livet i allmänhet, Estonia i synnerhet och hamnar i konspirationsträsket.   Mycket nöje!

Lyssna

Söndagsakuten: Satc-special

På grund av omständigheter är hela söndagsakutens personalstyrka ute på resande fot och har tyvärr inte möjlighet att närvara för sändning idag. Men vi lämnar er inte helt utan våra ljuva röster. Vi bjuder istället på avsnitt 5, säsong 2 av SATC-podden! Som går att prenumerera på här på underproduktion.se/satc Betalpodd, gratis, jojo, fint ska det va för våra lyssnare. Mycket nöje!

Lyssna

Söndagsakuten – Felicia Jackson

KAOS SORG KALLABALIK OCH FELICIA JACKSON

Lyssna

Söndagsakuten – Filip Yifter-Svensson

Kulturjournalisten Filip Yifter-Svensson är på besök och vi pratar om hans nya bok "Provokatörerna" som handlar om standup och humor på 2010-talet. Med utgångspunkt i knulla barn-drevet. Mycket nöje!   Boken finns att köpa i bokhandlar och på UPs hemsida.

Lyssna

Söndagsakuten – LÖND CÖMEDYFÄSTIVAL

Tobias Erehed, Sandro Michaelsen & Henrik Mattisson försöker täcka upp för Dilanbristen. Hon är på kalas idag men är tillbaka nästa vecka. Alla vi längtar.   Utvinn nöje!

Lyssna

Söndagsakuten – Will they, won’t they?

Söndag! Vi avhandlar flashback och samhället i stort.  

Lyssna

Söndagsakuten – Värmeböljan

Hör våra hjärnor smälta i direktsändning. Det 30 plus ute, tusen grader inne, minst. Våra hjärnor smälter. Men i Henriks själ är det vinter. Tur att Dilan är med och lyfter honom på sina axlar.   Utvinn nöje!

Lyssna

Söndagsakuten – Dagens ungdom.

Söndagsakuten är tillbaka i full styrka och det är asnice! Dilan och Henrik förfasas över dagens ungdom bland mycket, mycket annat.   Utvinn nöje!

Lyssna