Söndagsakuten


Söndagsakuten med Dilan och Henrik.

Lyssna här eller genom att söka efter podden i din poddspelare.

RingUPSA – Mannen i vinrött.

Mannen i vinrött kom inridande från öster. På en häst som betyder döden...

Lyssna

RingUPSA – Porr & Hjärtekross

Dagens avsnitt dansar i porrens förlovade land, och rullar sig i dynghögen av hjärtekross. Passion, sorg, glädje, ilska & onani. Vi spelar Dåliga Nyheters låt SYND OM MIG som finns på youtube om man vill se videon.   Stötta oss på patron.com/ringup   Och som vanligt, utvinn nöje!

Lyssna

RingUPSA – Hål i själen special

Med anledning av veckan som gått pratar vi hål i själen. Vi pratar dessutom med sexarbetaren Ronja Berg som gör en storstilad comeback.   Sändningen är plågad av tekniskt strul som det vore 217 igen.   Försök utvinn nöje.

Lyssna

RingUPSA – Dilan & Henrik på länk

Dilan är tyvärr i pandemins centrum, Stockholm. Men det är inget som stoppar oss från att sända radio ändå. I detta avsnitt avhandlas ämnen plus att vi sänder in podd i podden?!?!?! Dilan och Henrik har startat en finpod tillsammans om kultklassikern Sex and the city som snart börjar släppas.   Sen blir det hot om våld och ett telefonsamtal.   Utvinn nöje.

Lyssna

Söndagsakuten Kalle Lind om Statare.

Dilan och Henrik har bjudit in den kompletta kulturmannen Kalle Lind för att prata om fenomenet statare. Såklart utmynnar allt i snusk men vägen dit var väldigt trevlig. Utvinn nöje.

Lyssna

RingUPSA – Moa och Koko

  Nytt avsnitt! Moa Lundqvist är med oss för att hjälpa Dilan promota deras tv-serie Sagan om Dilan och Moa (SODOM). Utöver det skäller Dilan ut Henrik mycket passivt aggressivt i nästan två timmar och sen avhandlas ämnet Gorillan Koko.   Utvinn Nöje.

Lyssna

RingUPSA – Stackars Levina

Musik, böcker, nekrofili, hybris och utpressning...detta och mycket mycket mer i dagens Söndagsakuten med Dilan och Henrik.

Lyssna

Söndagsakuten 12 april 2020

Tema religion. Också lite oklart om patriarkatet. Nästan slagsmål. Ingen mår bra.

Lyssna

Great Books och Svordomsparlören får egna feeds

Great Books och Svordomsparlören växer upp och får egna feeds, du hittar båda i din poddspelare. Söndagsakuten får ta över Radio UP-feeden. Hoppas vi hörs!

Lyssna

RingUPSA -Dilan Och Henrik

Söndagsakuten med Henrik Mattisson och Dilan Apak. Vi på söndagsakuten är otroligt stolta över att få presentera en ny programledare som kommer sända med Henrik VARJE söndag. Välkommen Dilan Apak. I övrigt utvinn nöje ur dagens väldigt neurotiska program!

Lyssna