SATC-podden


Henrik Mattisson och Dilan Apak har tagit på sig vansinnesuppdraget att se på och prata om hela sex and the city. 6 säsonger, 94 avsnitt, 2 filmer och kanske om den tredje filmen som aldrig blev av.

Det här är podden för dig som älskar sex and the city, hatar sex and the city och dig som skiter i sex and the city.

110. Bebisduschen

Carrie har hört ordet gravid och tror sig nu vara just gravid. Charlotte blir bestulen på sitt bebisnamn och går in i en djup depression. Samantha har en rival i sexpositivism, som absolut använder sig av stuntpattar. Miranda är också med i avsnittet. Välkomna till avsnitt 10 av SATC, en riktigt filler eppe. Gå gärna med i Facebook-gruppen SATC-PODDEN Eftersnack.

Lyssna

109. Sköldpaddan & Haren

Mr. Big talar tyvärr klarspråk med Carrie Bradshaw igen. Ett misstag som vi alla bittert får ångra. Samantha blir dumpad. Ja ni läste rätt. Dissad. Hon fyller hålet i sin själ med en ful kille. Påtal om att fylla hål, Charlotte har skaffat en dildo. Gosse, gosse vad hon har skaffat en dildo. Miranda nekas ett dejtingliv pga anledningar. Hur hon hanterar det? Lyssna! Glöm inte att gå med i Facebook-gruppen SATC-PODDEN Eftersnack

Lyssna

108. Tre är en folksamling

Avsnitt åtta av sex and the city begrundas på djupet. Charlotte har som vanligt ett vilt sexliv. Som hon avstår från. Samantha lever sitt bästa liv. Kravlöst sex och inga bekymmer. Eller? Miranda behöver bekräftelse som vanligt. Och skyr inga medel. Carrie tappar det helt och hållet och sätter Mirandas samvetslöshet i skuggan av ett tvättäkta psykopatbeteende. Detta plus att Dilan och Henrik startar en beef med en intet ont anande podcast.

Lyssna

107. Monogamisten

Einstein får sig en släng av sleven av Carrie Bradshaw, som i bruklig ordning får ett sammanbrott pga Mr.Big. Charlotte har återigen träffat ett sinnessjukt pervo. Vi snackar tidelag. Samantha har en het affär bakom sin mäklares rygg trots utlovad monogami. Miranda tar sig friheten att förstöra livet för Simper igen. För att hon känner för det. Allt detta plus ett djupt samtal om oralsex.

Lyssna

106. Sekret sex

Felaktiga översättningar åsido så diskuteras avsnittets tema angående hemligt sex i detta avsnittet. Vi undrar över kanon i sex and the city och häpnar över både det ena och det andra. Carrie förstår inte någonting, inte ens de simplaste av narrativ. Charlotte berättar om gången hon träffade en jude. Samantha inser att hon inte har några hemligheter kvar och Miranda är en snokande satkärring. Detta, och dessutom får vi träffa ytterligare en NÄRA vän till Carrie Bradshaw för första och sista gången.

Lyssna

105. Det kvinnliga könets kraft

Ny tisdag, ny tjejpoddsepisod! Vi får träffa en vännina till Carrie som är som en syster som aldrig omnämnts tidigare. Carries liv verkar vara fullkomligt belamrat med nära vänskaper som poppar upp plötsligt och våldsamt bara för tyna ur existens. Det blir förstås mer dejting för Carrie Bradshaw, mer konst för Charlotte, mer Simper för Miranda och en oöverträffad maktlöshet för Samantha. Kvinnliga könets kraft vs. manliga ekonomins kraft. Var går gränsen för prostitution? Lyssna!

Lyssna

104. ”Män som är 20-någonting, är det det en designerdrog?”

Vilken fråga. Carrie Bradshaw spekulerar tyvärr igen. Stökiga lägenheter och feta drömmar. När är en man mogen? Allt detta får ett svar.

Lyssna

103. En bukt av gifta grisar

Pågår det ett krig mellan gifta och singlar? Hur illa kan man behandla lesbianer? Ska verkligen ALLA homosexuella få skaffa barn? Hur viktigt är porslinssmak? Var får vi tag i en exorcist till Carrie?

Lyssna

102. Modeller och dödliga

Ingen förstår riktigt frågan som ställs i detta avsnittet. Men det är inte så konstigt när det är allas våran Carrie Bradshaw som är frågeställaren. Vi leker ligglekar och recenserar juckgamet och tror vi sätter standarden för framtidens förolämpningar.

Lyssna

101. Kan kvinnor knulla som män?

Första avsnittet av satc-podden går genom första avsnittet av "Sex and the city" som ställer sig frågan om kvinnor kan ha sex lika villkorslöst som män. Får vi något rimligt svar på det? Hör oss häpna över dialekter, frisyrer & fula killar. Vi presenteras såklart för tjejerna Carrie, Charlotte, Miranda och Samantha och dessutom når Dilan klimax under programmet.

Lyssna