SATC-podden


Henrik Mattisson och Dilan Apak har tagit på sig vansinnesuppdraget att se på och prata om hela sex and the city. 6 säsonger, 94 avsnitt, 2 filmer och kanske om den tredje filmen som aldrig blev av.

Det här är podden för dig som älskar sex and the city, hatar sex and the city och dig som skiter i sex and the city.

202. Den o så fula sanningen

Charlotte förför en viss Henry. Och det vänder sig i magen på Dilan och Henrik. Miranda provar på att snacka snusk under sex. Och det väder sig i magen på Dilan och Henrik. Samantha gör slut med mannen som har på tok för lite penis för någon kvinna. Och det väder sig i magen på Dilan och Henrik. Tur att Carrie också är med!

Lyssna

201. Ta ut mig till balleleken

Vi gjorde det. Vi tog oss genom hela första säsongen av Sex and the city. Men vårt arbete har bara börjat. Nu nalkas säsong 2. Spänn fast er, möt den nya tidens attityd. I detta avsnitt: Fylle-Carrie, Miranda med enbart sitt egna för ögonen, Samantha på en diet av liten kuk & Charlottes problem med pung.

Lyssna

112. Kom ni som icke lida av klentro

Säsongsavslutning! Angelica Cisalli gästar och vi pratar om sista avsnittet av första säsongen. Miranda och Simper möts igen och Carrie går 007 på Mr. Bigs privatliv! Extra matigt avsnitt! Njut!

Lyssna

111. Torran

Så pass mycket sextorka att tid & rum går sönder. Carrie tror att hon aldrig mer ska ligga med Mr. Big efter att ha begått sitt livs minsta misstag till dags datum. Charlotte dejtar ex. Samantha dejtar en man bortom sex och Miranda kan inte ens minnas hur en penis ser ut! Gå med i eftersnacksgruppen på Facebook.

Lyssna

110. Bebisduschen

Carrie har hört ordet gravid och tror sig nu vara just gravid. Charlotte blir bestulen på sitt bebisnamn och går in i en djup depression. Samantha har en rival i sexpositivism, som absolut använder sig av stuntpattar. Miranda är också med i avsnittet. Välkomna till avsnitt 10 av SATC, en riktigt filler eppe. Gå gärna med i Facebook-gruppen SATC-PODDEN Eftersnack.

Lyssna

109. Sköldpaddan & Haren

Mr. Big talar tyvärr klarspråk med Carrie Bradshaw igen. Ett misstag som vi alla bittert får ångra. Samantha blir dumpad. Ja ni läste rätt. Dissad. Hon fyller hålet i sin själ med en ful kille. Påtal om att fylla hål, Charlotte har skaffat en dildo. Gosse, gosse vad hon har skaffat en dildo. Miranda nekas ett dejtingliv pga anledningar. Hur hon hanterar det? Lyssna! Glöm inte att gå med i Facebook-gruppen SATC-PODDEN Eftersnack

Lyssna

108. Tre är en folksamling

Avsnitt åtta av sex and the city begrundas på djupet. Charlotte har som vanligt ett vilt sexliv. Som hon avstår från. Samantha lever sitt bästa liv. Kravlöst sex och inga bekymmer. Eller? Miranda behöver bekräftelse som vanligt. Och skyr inga medel. Carrie tappar det helt och hållet och sätter Mirandas samvetslöshet i skuggan av ett tvättäkta psykopatbeteende. Detta plus att Dilan och Henrik startar en beef med en intet ont anande podcast.

Lyssna

107. Monogamisten

Einstein får sig en släng av sleven av Carrie Bradshaw, som i bruklig ordning får ett sammanbrott pga Mr.Big. Charlotte har återigen träffat ett sinnessjukt pervo. Vi snackar tidelag. Samantha har en het affär bakom sin mäklares rygg trots utlovad monogami. Miranda tar sig friheten att förstöra livet för Simper igen. För att hon känner för det. Allt detta plus ett djupt samtal om oralsex.

Lyssna

106. Sekret sex

Felaktiga översättningar åsido så diskuteras avsnittets tema angående hemligt sex i detta avsnittet. Vi undrar över kanon i sex and the city och häpnar över både det ena och det andra. Carrie förstår inte någonting, inte ens de simplaste av narrativ. Charlotte berättar om gången hon träffade en jude. Samantha inser att hon inte har några hemligheter kvar och Miranda är en snokande satkärring. Detta, och dessutom får vi träffa ytterligare en NÄRA vän till Carrie Bradshaw för första och sista gången.

Lyssna

105. Det kvinnliga könets kraft

Ny tisdag, ny tjejpoddsepisod! Vi får träffa en vännina till Carrie som är som en syster som aldrig omnämnts tidigare. Carries liv verkar vara fullkomligt belamrat med nära vänskaper som poppar upp plötsligt och våldsamt bara för tyna ur existens. Det blir förstås mer dejting för Carrie Bradshaw, mer konst för Charlotte, mer Simper för Miranda och en oöverträffad maktlöshet för Samantha. Kvinnliga könets kraft vs. manliga ekonomins kraft. Var går gränsen för prostitution? Lyssna!

Lyssna