SATC-podden


Henrik Mattisson och Dilan Apak har tagit på sig vansinnesuppdraget att se på och prata om hela sex and the city. 6 säsonger, 94 avsnitt, 2 filmer och kanske om den tredje filmen som aldrig blev av.

Det här är podden för dig som älskar sex and the city, hatar sex and the city och dig som skiter i sex and the city.

03. En bukt av gifta grisar

Pågår det ett krig mellan gifta och singlar? Hur illa kan man behandla lesbianer? Ska verkligen ALLA homosexuella få skaffa barn? Hur viktigt är porslinssmak? Var får vi tag i en exorcist till Carrie?

Lyssna

02. Modeller och dödliga

Ingen förstår riktigt frågan som ställs i detta avsnittet. Men det är inte så konstigt när det är allas våran Carrie Bradshaw som är frågeställaren. Vi leker ligglekar och recenserar juckgamet och tror vi sätter standarden för framtidens förolämpningar.

Lyssna

01. Kan kvinnor knulla som män?

Första avsnittet av satc-podden går genom första avsnittet av "Sex and the city" som ställer sig frågan om kvinnor kan ha sex lika villkorslöst som män. Får vi något rimligt svar på det? Hör oss häpna över dialekter, frisyrer & fula killar. Vi presenteras såklart för tjejerna Carrie, Charlotte, Miranda och Samantha och dessutom når Dilan klimax under programmet.

Lyssna

00. En ny tjejpodd

Ny tjejpodd med den klassiska konstellationen Dilan Apak och Henrik Mattisson. Här avhandlas Sex and the city. Ingen vet riktigt varför, eller gör vi?

Lyssna