Gokväll styrelsen

Nu är det äntligen dags för Radio UP att expandera ett litet litet men viktigt steg. Vi ska få vårt eget morgonprogram. Vi lyssnar alla på Music görnings podcaster på torsdagskvällar och Söndagsakuten på söndagar och nu får vi äntligen anledning att gå upp på morgonen, anledningen heter Stig UP!

Jag tror tyvärr inte ni vet vem det är som kommer leda programmet så jag tog mig friheten att intervjua en av programledarna. Här kommer en transkribering av den. Hoppas ni gillar Lisa så mycket som jag gör.

Hej Lisa Dahlin, en av programledarna till nya morgonshowen Stig Up!

Hej hej, otroligt kul att vara här.

Det är torsdag imorgon. Förlåt för en ledande fråga men vad innebär det för dig?

Det är ju PREMIÄR av det som kommer bli varenda persons nya favoritpodd!

(Jo jag vet det vad därför jag frågade)

Stig Up sätter äntligen igång med ett helt oförutsägbart gäng komiker, och hoppas sätta tonen för resten av denna podd-resa i 1a klass.

1a klass? Hoppas du menar flyg 1 klass å inte tåg 1 klass som är helt värdelöst. Hoppas verkligen du inte menar Öresundstågs 1 klass som har än mindre värde.
Men du, om vi ska lägga korten på bordet och va helt ärliga… Vad är upplägget för Stig Up?

Stig Up är morgonprogrammet för de som vill ha en rolig mjukstart på dagen. Vi kommer ha nya gäster varje vecka, med undantag för mig själv och humorikonen Elvira Lander, som turas om att styra up i studion. Det blir komiker från alla Sveriges hörn, men också andra intressanta personer i kulturvärlden som har något att berätta!

Fan va fett, det här ser jag fram emot att höra. Det kommer gå varje dag då hoppas jag? På Radio UP? Och inte så jävla tidigt väl? Vi bor ändå i Malmö

Detta fantastiska program kommer gå live varje torsdag kl. 9-11, och finns då att höra på Under Produktions hemsida.

Underproduktion.se/radioup menar du?

Ja, såklart. Är du dum eller? Men för den oflexibla kommer den förstås ut i appar och annat efter att sändningen avslutats.

Du menar i RadioUPs feed där man också kan höra Söndagsakuten och Lunchgänget och Ring UP och Tp-podden?

Jajaja.. Varför ställer du frågor du redan vet svaret på?

Förlåt. Har du något annat att säga om Stig UP?

Om jag bara får skryta lite så är jag övertygad om att det ÄR det bästa konceptet någonsin och kommer också bli helt galet skoj. Vi hörs där!

Det gör vi sannerligen Frida. Tack för att du tog dig tid.

Det va allt jag fick ur Frida. Hon verkar va en upptagen person. Men jävla bra. Det här kan inte bli annat än succé. Jag planerar själv att va med på premiärsändningen så att de sköter sig.

Vi hörs

/VD

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.