Music Görnings Podcaster


Ett radioprogram med rapparna och musikproducenterna Armann (sångare i grunden) och Färska Prinzen (utbildad MC) från duon Dom Viktiga Skorna och rappkollektivet Rappare i Samverkan AB. Sänds live på torsdagar kl 20:00 på Radio UP’s Mixlr-kanal och släpps sedan som podcast här. Programmet handlar om musikproduktion, rapping och viktiga samhällsfrågor.

97. Säg vem du suttade

Avsnitt 97 är här nu motherfuckers och dom enda som får höra det i sin helhet är dom som tagit sig in i värmen på Under Produktion. Veckans Låt är en reklamlåt för svenska myndigheter, en fet idé som kom från en lyssnare. Därefter gör Örjan och Diddy ett försök att sälja in låten. Constructive Critique blir matigt och metodiskt när Prinzen ger Pastillen den mycket ärorika uppgiften att constructive critiqua Gallagher-brödernas senaste singlar och ställa dem mot varandra. Det splajs nya segmentet "Vad gör hen nu?" för andra gången nånsin (och även tredje på grund av tekniskt strul) och då är det lillbrorsan till en medlem från världens genom tiderna kanske största pojkband nånsin som är i fokus. Gammal Dänga är en riktigt gammal låt från Whoa-tiden och tillägnas en kommunpolitiker i Lomma som skitit i det blå skåpet. Allt detta plus snack om inceltätheten i Sverige samt Edvard Bloms senaste matskalp i avsnitt 97 av MUSIC GÖRNINGS PODCASTER.

Lyssna

Låt: Flugan 2

Veckans Låt från avsnitt 96. Det vanligaste önskemålet till Veckans Låt är att vi ska göra uppföljare på en gammal låt vi gjort, fast vilken varierar. För att det skulle bli rättvist fick Veckans Låt bli en uppföljare INGEN bett om. Vi ger er Flugan 2!

Lyssna

96. Det sista öppna avsnittet nånsin

Det stämmer, detta avsnittet är det sista som släpps i den öppna feeden nånsin, för nu går MGP in i värmen på underproduktion.se. Så är du en schmunk är det bara att vänja sig vid ett liv utan MGP. Vanligaste önskemålet när det kommer till Veckans Låt är att vi ska göra en uppföljare till en gammal låt vi gjort, men vilken låt det handlar om varierar. För att det skulle bli rättvist fick Veckans Låt bli en uppföljare på en låt INGEN bett om. Dessutom presenteras ett helt nytt segment som kommer vara återkommande, och premiären bjuder på riktigt juicy shit. Constructive Critique delas ut till nån som sponsrat in sin låt till Diddy Dalasis facebook-vägg. Gammal Dänga är ett önskemål från en lyssnare, en låt som gjordes som marknadsföring inför en standupturné för några år sen. Dessutom goda nyheter om Silvias pappa och lite annan gedigen journalistik. Allt detta och lite till i avsnitt 96, schmunkarnas sista avsnitt nånsin, av Music Görnings Podcaster!

Lyssna

Låt: Inte mitt fel

Veckans låt från avsnitt 95. Idén kom från en lyssnare via Twitter som tyckte vi skulle göra en remake på Eminems "My Fault". Vi bestämde oss för att göra tvärtom eftersom inget är vårt fel.

Lyssna

95. Garanterat en svart basist

MGP spelar in och sänder sitt första avsnitt från deras nya studio, och därför FESTAS DET! Veckans Låt är baserad på en idé vi fick från en lyssnare via Twitter där vi bestämde oss för att göra tvärtom eftersom ingenting är vårt fel. Constructive Critique delas ut till den nya Bond-låten. Gammal Dänga är en Dubbel Trubbel-låt som vi tror är outgiven sen tidigare. Dessutom snackas det om det senaste inom Palmeutredningen, chockerande nyheter om bristfällig hemtjänst, Volvo, pissbögar med mera. Allt detta och massa annat i avsnitt 95 av Music Görnings Podcaster! Sist men inte minst innehåller avsnittet ett BIG FACKING ANNOUNCEMENT om poddens framtid, nämligen att den går in i värmen på underproduktion.se OCH sänker priset för alla som redan gör rätt för sig! Dessutom lanserar vi snart världens första poddlogga i ÄKTA 3D. Kom du in i värmen också via underproduktion.se/mgp bitch ass motherfather!

Lyssna

94. Det digitala ljudlandskapet i det offentliga rummet

MGP är tillbaka med ett Patreonz-Exklusivez jävla SUPER-avsnitt! Veckans Låt är en stor fet känga till rasism som förhoppningsvis sätter stopp för den jävla skiten för gott. Constructive Critiqe delas ut till nån jävla nobody som borde skaffat sig en guldfisk istället för att göra låtar. Gammal Dänga är en låt som skapades i MGP och ett ställningstagande mot en av många dödliga droger. Dessutom pratas det om Malmö kommuns stora satsning på att skaffa en ljudidentitet, briljanta entreprenörer i den undre världen, TV-serien Kalifat, psoriasis, segling på en skitsjö och mycket annat. Allt detta plus annat i avsnitt 94 av Music Görnings Podcaster.

Lyssna

93. Mycket intelligenta formuleringar

Det har ÄNNU EN GÅNG varit mycket skitsnack därute, så Veckans Låt fick tyvärr bli ännu ett svärd att svinga mot skitsnackarnas halsar. Mycket tråkigt att det ska behöva bli så, hoppas skitsnackarna fått sig en tankeställare. Constructive Critique delas ut till en Mello-artist som har ett mycket farligt budskap. Dessutom gör segmentet Nalle Globetrotter comeback, med en liten oväntad twist. Allt detta och mycket mer i avsnitt 93 av MUSIC GÖRNINGS PODCASTER!

Lyssna

92. Ansiktsmasken står i full blom

Tyvärr har det ännu en gång varit en massa skitsnack där ute. Som vanligt när det har varit en massa skitsnack där ute är DVS illa TVUNGNA att motbevisa detta i Veckans Låt. Prinzen spelar upp några minuters smakprov från ett Patreon-exklusivt extraavsnitt han gjorde där han gör ett beat från scratch och kommer på en refräng. Constructive Critique delas ut till Benjamin Ingrossos senast singel. Gammal Dänga är en Spice Boyz låt dagen till ära då HYPER FYLLER ÅR! Stort grattis till honom. Allt detta plus snack om bland annat Coronavirus, grundvattenansvariga och Lorentz mörka bakgrund i avsnitt 92 av MUSIC GÖRNINGS PODCASTER!

Lyssna

Bonusavsnitt: Älska med varandra beat-skapande

Extramaterial som Prinzen bjuder på där han producerar ett beat från scratch och kommer på en refräng till den så ni får följa med i hans skapandeprocess! Trevlig lyssning!

Lyssna

91. MGP Awards

Ett extra saftigt avsnitt för alla Patronz därute, med fokus på prisutdelningar! Det pratas om prisutdelningar och det spelas upp klipp från MGP's egna prisutdelning MGP Awards som hölls i helgen på Fregatten. Även Veckans Låt handlar om prisutdelningar. Prinzen bjuder på ett breakdown av beatet och demonstrerar det med och utan effekterna han använde för att kötta till det ordentligt. Constructive Critique delas ut till en gammal räv på svenska hiphopscenen. Gammal Dänga är en önskan från lyssnarna som inte fick nog av riddartemat från förra veckans avsnitt. Allt detta och massa annat i avsnitt 91 av MUSIC GÖRNINGS MOTHERFUCKER PODCASTING! Only 4 da realest niggas out there!

Lyssna