En ny cool deal! Har du inte läst Kim W. Anderssons serier? Du kan göra det nu. GRATIS. Om du prenumererar på någon av UPs poddar.

Här nere hittar du den kultförklarade Love Hurts (alla jävla love hurts i en lyxutgåva), den filmatiserade skräckklassikern Alena och den geniala rymdfantasyserien Astrid. Sa vi att det va helt GRATIS?

Att läsa en serie i plattan är förstås inte riktigt samma upplevelse som att hålla den i handen. Vill du köpa albumen i fysisk form eller kanske ge bort i present så kan du köpa dem på apartforlag.se. Ange kod KIMWUP för 15% rabatt.


Foto: Anna Thorbjörnsson

Om Kim W. Andersson

Kim W. Andersson är Sveriges utan tvekan fetaste serietecknare. Vet du att han gett ut serier på Dark Horse Comics? Varför vet du inte det? Man dör.

Egentligen är det inte så konstigt. Love Hurts va fruktansvärt stor i skräck-kretsar. Ni skulle sett köerna av entusiaster som ville ha hans autograf på Comicon-mässorna. Helt sjukt va det. Och vi svenskar fattade inget, för vi kände inte till Dark Horse. Man dör.

Hur toppar man en succé som Love Hurts då? Ja, man gör som Kim W. Man drämmer till med något ännu bättre, Alena, som sen blev en vidrig och hemsk skräckfilm du säkert såg på bio. Och sen gick han och skapade ett eget fantasyuniversum till seriealbumet Astrid, bara sådär. Som att det är något man bara gör. Det är nästan så man hoppas att hans nästa projekt kraschar.

Kim finns på instagram: @kimwandersson


Love Hurts Deluxe

Kärlek gör ont. Speciellt när du bestämmer dig för att dumpa din sviniga kille på en zombieinfesterad strand, när bottenlös kärlek till en sjöjungfru leder till avgrundsdjup olycka eller när inte ens döden ger dig vila från ett påträngande ex. Kärlek gör särskilt ont i Kim W. Anderssons romantiska skräcknoveller.

LOVE HURTS DELUXE samlar alla de 33 genreöverskridande berättelserna tillsammans med extramaterial i form av nytecknade serier, skisser, manusutkast och exklusiva gästinlägg från några av Sveriges mest namnkunniga serieskapare och kreatörer.

Nedladdning:

För att ladda ner behöver du ha en aktiv podd-prenumeration. Om du redan har en prenumeration behöver du logga in.


Alena

Alenas liv är ett rent helvete. Sedan hon började på den snobbiga internatskolan trakasseras hon varje dag av Filippa och tjejerna i lacrosselaget. Men Alenas bästa vän Josefin tänker inte låta henne ta mer skit. Inte från kuratorn eller rektorn, inte från Filippa och inte från någon på den där vidriga skolan. Om Alena inte slår tillbaka så kommer Josefin ta saken i egna händer. Det finns bara ett problem. Josefin har varit död i ett år.

Är du nyfiken på filmatiseringen av Alena så finns det en trailer på YouTube.

Nedladdning:

För att ladda ner behöver du ha en aktiv podd-prenumeration. Om du redan har en prenumeration behöver du logga in.


Astrid

Vulkanmånens kult

Hon var bäst i klassen. Den galaktiska koalitionens toppstudent. Hennes framtid var utstakad och hennes mål var inom räckhåll. Hon skulle bli en av koalitionens elitagenter: en Galaktisk Fredsskipare.

Nu, ett år senare, driver hon genom rymden och tar skitjobb för usel betalning. Utskämd, vanärad och utan någon chans att nå sin dröm – tills hon får ett specialuppdrag från sin forna kommendör.
Tillsammans med sin tidigare klasskamrat Ulf och skolans nya stjärnskott Isobel, måste Astrid bekämpa jättelika insekter, en brutal kult och uråldrig ondska på en okänd vulkanisk måne.

Ska hon lyckas med sitt livsfarliga uppdrag, och få en ny chans att tillhöra galaxens främsta?

Följ med Kim W. Andersson (Love Hurts, Alena), på ett halsbrytande rymdäventyr i en färgsprakande galax befolkad av fantastiska karaktärer. Håll i spakarna!

Nedladdning:

För att ladda ner behöver du ha en aktiv podd-prenumeration. Om du redan har en prenumeration behöver du logga in.