Jorden går under


Jorden går under är en fortsättning på ståuppklubben Under jord. Här hör du allt som inte når scen och det som är på väg upp på scen.

Lyssna här eller genom att söka efter podden i din poddspelare.

underjord.nu

Ofrivillig härskarteknik

Jofi och Petrina är i huvudstaden och snackar med den stockholmare som kanske är mest branschen, nämligen Martin Soneby. Vi avhandlar komiker som ställer in, standardkontrakt för studsmatta, att råka härskarteknika en MMA-snubbe och en massa annat. Riktigt krispigt ljud!

Lyssna

Staten och kalifatet

Petrina har ståuppat i Berlin och London, Armann har hängt med Peter Wahlbeck i New York, och Jofi... är också med. Vi snackar branschen och drömmer oss bort till ståuppgigg i IS-kontrollerade områden.

Lyssna

Tjabb med Banan Yatzy

Jofi och Petrina snackar ståupp, i detta avsnitt bland annat om när det blev gruff i en hotellfoajé. Mycket nöje.

Lyssna

Lennart Skyffel

Jofi och Petrina pratar om roast battlen de gjorde i Los Angeles, en möjlig beef med Henrik Schyffert, och att tvingas ge komiker kodnamn för att undgå upptäckt i framtiden. Mycket nöje!

Lyssna

Att suga en rutten paj

Jofi och Petrina är i Los Angeles tillsammans med Simon "G" Gärdenfors. Dom har gått på svinmycket ståupp som då och då luktat urin, och dom gillar old school hiphop. Inspelat dagen innan en viss roast battle som vi säkerligen kommer återkomma till i framtiden.

Lyssna

Missar målet

En ny säsong Under Jord är på gång! Anton, Jofi och Armann pratar beef med Jeselnik, att bottarna tar över Lund Comedy Festival, basket-ståupp på Edinburgh och comebackande metoo-komiker. Och tipsar om att gå in på underproduktion.se/biljetter omedelbart.

Lyssna

Diabilder från roasten av Bruce Willis

Jofi har varit i Los Angeles och besökt Comedy Centrals roast av Bruce Willis. Dessutom har han fått leka röda mattan-reporter och bjuder därför på exklusiva intervjuer med superstjärnor som du behöver googla för att känna till. Featuring en Petrina som lever upp extra mycket då och då när nån varit med i That's So Raven.

Lyssna

Samtidigt i ett radhus i Trelleborg

Jofi, Petrina & Anton pratar humorbranschen. Fullsmockat avsnitt om att vara full på scen, allas klubbdrivares nära vän Björn Gustafsson, youtubers som hyllar Hasse & Tage, och Tankesmedjans nästan-nedläggning. Dessutom får vi en titt på hur julen såg ut hemma hos en liberal radhusfamilj i Trelleborg. Mycket nöje.

Lyssna

Snuskonymer och judefrågan

Jofi, Anton och en vikarierande Armann pratar branschen. Om skämtstrukturen snuskonymer, opassande antisemitism på en svensk ståuppklubb, och en massa annat knasigt. Och så berättar vi att vi släppt biljetter till UNDER JORDS ROAST AV JESPER RÖNNDAHL den 12 maj.

Lyssna

Kristin Kaspersen

Jofi, Anton & Petrina pratar om psykoterapeuter som hetsar sina patienter att ståuppa, knasiga påor, felaktiga namn och annat som är helt ointressant för alla som bryr sig mindre om ståupp än genomsnittet.

Lyssna