Jorden går under


Jorden går under är en fortsättning på ståuppklubben Under jord. Här hör du allt som inte når scen och det som är på väg upp på scen.

Lyssna här eller genom att söka efter podden i din poddspelare.

underjord.nu

60. Under jord pre-teens

I veckans avsnitt pratar vi om Simon Gärdenfors vs Adde Malmberg i svts debattprogram "Mötet", Roast battle, när det blir gruff i publiken och vad som händer när man som komiker ber fyllon i publiken filma ens gig.

Lyssna

59. Ellen dansar på din grav

I detta avsnittet av svensk ståupps enda branschpodd pratar Johannes Finnlaugsson, Petrina Solange och Armann Hreinsson om Skäringers show, Järvhedens låt, att Ellen DeGeneres är USA’s Martin Timell, hebefilianklagelserna mot Chris D’Elia och Jeff Ross och en hel del annat. Missa inte RÖTMÅNDAG som äger rum imorgon (5 augusti). Fåtal biljetter kvar, biljettlänk finns på http://www.underjord.nu

Lyssna

58. Grov bångstyrighet

I detta avsnitt av branschens branschigaste pod avhandlar komikerna Petrina Solange och Johannes Finnlaugsson följande: 8:46 - Dave Chapelles senaste special, Petrina fortsätter till en början att anklaga Madeleine Mccanns föräldrar för hennes försvinnande och antagligen mord, Johannes jämför P4 och P3s bevakning av veckans Palmefiasko och ja. Det och lite till

Lyssna

57. Är du här själv

Johannes och Petrina pratar om branschen som mot all förmodan fortfarande finns. Dom ringer även upp komikerpolare och snackar litta skit   (ny ljudfil 31 maj 16:30)

Lyssna

56. Franska hjältar

I detta asroliga avsnitt gästas gänget av Jonatan Unge och pratar om Louis C.Ks nya special, vad som egentligen är det störiga med John Mulaney och om vilken ö Dana White egentligen tänker köpa till sitt kommande UFC-event. Ja, och en jävla massa mer. Stoppa den i örat!

Lyssna

55. Adde Malmberg spelar Patiens

Filip Andersson gästar Johannes och Petrina i ett avsnitt som avhandlar lite allt möjligt och att Corona fått alla att satsa på humor online.

Lyssna

54. Save the date 30 Maj

Fram med kalendern och skriv in årets viktigaste datum. Utöver det pratar vi om internettrolleri och massa annat.

Lyssna

77-JESUS

Jofi och Simon Gärdenfors är i Los Angeles där dom har kollat på en jävla massa ståupp, blivit ghostade till höger och vänster, råkat begå ett hatbrott på öppen gata samt åkt bil med en superstjärna känd från Beverly Hills 90210.

Lyssna

52. Du är som en man

Branschens branschigaste podd pratar om branschiga saker. Som toosoon-skämt, rookies med självförtroende och en massa annat vi nu har glömt.

Lyssna

51. Fuck alla med diagnoser

I detta avsnitt pratar vi om Ricky Gervais Goldenglobe-monolog, svenska stand up galan, att det är kul med NY-komiker som "bara vill vara en slampa" och mycket mer.

Lyssna