Hallå K, T och A

Jag tänkte va så fräck å skicka ut en jobbannons. Tänkte vi skulle spendera pengar för att göra pengar. Man tjänar inte pengar om man inte gör av med massa pengar har jag hört. Så låt oss göra av med en massa, eller hur?

Hemsidan. Det är faktiskt dags att det händer nåt med den. Vi växer hela tiden och får nya poddar i vårt stall. Inom en vecka kommer vi tex ha ca 10 poddar på UP. Och gud vet vad mer som kommer i vår. Har en känsla att det blir en hel del. Därför lägger jag nu ut den här texten i olika sociala jävla forum:

Är du duktig på både design och att göra wordpress-teman? Vi behöver en ny grafisk profil och ett nytt wordpress-tema till underproduktion.se. Vår budget är 50 000 kr som du antingen fakturerar oss eller får utbetalt som lön (men då blir 38 046 kr i bruttolön efter att vi betalat arbetsgivareavgifter).

Lägg en stund på att göra en skiss och skicka in till oss. Sen tar vi de tio skissarna vi gillar mest och går vidare med en betald pitch. Om vi ber dig om en pitch så får du fakturera oss 1 000 kr (eller 761 kr bruttolön).

Vill du vara med? Skicka in din skiss på underproduktion.se/skiss

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.