Isidor


Isidor är en magiker från Göteborg som brinner för att underhålla. Magi och humor med publikengagemang är huvudingredienserna när Isidor uppträder.

2013, mottog han 1a priset i svenska mästerskapen i close-upmagi och han har deltagit både radio- och TV-program såsom Morgonpasset i P3 och på P3 Guld-galan.

Magi som underhållning har egenskapen att sätta guldkant på de flesta sorters evenemang. Isidor erbjuder tre olika koncept som kan kombineras och anpassas för att passa ditt event som bäst:

CLOSEUP-SHOW:

Denna showen utspelar sig på nära håll och passar bäst inför mellan 5-50 åskådare. Ingen scen eller mikrofon krävs och magin sker på riktigt nära håll precis framför publikens ögon. Klassisk fingerfärdighets-magi med en nyskapande touch blandas med humor och publikens deltagande. Showens längd är 25-30 minuter men kan både förlängas och kortas ner.

MINGELMAGI:

Isidor minglar runt bland sällskapen och visar magi med kort, mynt och andra mindre föremål precis framför näsan på gästerna. Detta koncept passar på mässor, under fördrinken, minglet osv.

SCENSHOW:

I en föreställning anpassad för scen och för upp till 400 personer i publiken bjuder Isidor på en fartfylld show med omöjliga mirakel och mycket humor. Även denna showen inkluderar publiken och passar perfekt på företagsfesten.

Boka Isidor: [email protected]

Video


Foto

högupplösta versioner på press.underproduktion.se