Della Arte – Moralmålning

Simon blir glad av töntiga judar på stan och tar upp Nacka kommuns muralmålningsfestival vilket får honom att starta ett kulturuppror. Jonatan definierar vad som är ett museum och bjuder på goda nyheter om en framtid där alla kan allt och allt är superlätt.

Lyssna

Della Arte – Ett bokcirkelsavsnitt

chippen ägnar sig helt åt yoga och Illiaden vilket gör honom till en sämre människa. K har läst lugnande information på psykologiguiden.se . chippen redogör för en bok om klimatet samt sina tankar om det dödliga våldet i malmö. K berättar allt om den senaste boken han läst om bin.

Lyssna

Della Papa – Donkey Punch

K har försökt vara en cool pappa, Simon har sett töntiga leksaker och Jonatan har fått väldigt mycket på sitt bord. Det handlar om pappa-humor, elastiska barnskelett, porrfilter, fördomsfria anställningar och fenomenet stuck in a swing.

Lyssna

Della Arte – Mitt i prick, Jack

Jonatan har varit på kalas och omvärderat sina släktingar, K har haft problem med ruttnande kött. Det handlar om Jonas Strandbergs dokumentär Det blev ingen CD, kontroversiell konst, Sivar Arnér, Jack Werner och vad dom egentligen läser för böcker på våra svenska fängelser.

Lyssna

Della Arte – Gäststjärnan

chippen har haft en vårdmånad och gått till tandläkare, naprapat och besiktning. Och så har han en makalös historia om när han lyssnade på rock-kanalen K har upplevt ett postnord-22. Eller va det moment postnord? Jaja. Det handlar om hur fan han ska kunna skicka iväg alla bokpaket I helgen va det en barn och ungdomsboks-konferens och den nya trenden är att alla barn har panikångest Kaj Linna som suttit oskyldigt fängslad har skrivit en bok. En bok om... Ja vilken jävla bokidé, världens bästa! Moderna muséet i stockholm vägrar låta SR hunsa dem.

Lyssna

Della Papa – Mulliga barn

K har tänkt på någon Simon sagt, Simon har tänkt på hur konstiga bönder är och fått otäcka bilder skickade till sig från Jonatan som utsatt sitt barn för fara bara för att vara cool. Det handlar om altruistiska surrogatmödraskap, egna barn och andras ungar, Jesper Juhl, mimetiska begär, en helt ok idé och mulliga barn. En av mikrofonerna är rätt kass första 20 min, men det var ingens fel, spola fram om du inte klarar dåligt ljud!

Lyssna

Della Papa – Konsekvenser

K har varit nära döden i baksätet på en bil. chippen har också varit nära döden, fast i framsätet. Jonatan har varit tvåbarnsfar, en liten stund. Della Papas riktiga innehåll är det här: Hur ont gör det att föda barn? Hur vinner man en slogantävling? Är historien om Ystadsbarnen sann eller påhittad? Bör barns beteende få konsekvenser?

Lyssna

Della Arte – Svenska monster

Jonatan har firat midsommar i Köpenhamn med ett gäng som både va okunniga och tacksamma chippen är i Nice och har gjort två stora upptäckter. En om japaner och en om Jonatan. Det va en stor demonstration i Prag i helgen men va den bara på skoj? Utländskska filmare har börjat göra skräckfilmer som utspelar sig i Sverige, Jonatan ger tips om fler svenska monster Och så dyker det upp en sportnyhet så här i sommarens sista Della Arte

Lyssna

Della Arte – Det större konfliktpaketet

Chippen har haft möte med mannen från SVT som han skällde ut på felaktiga grunder, K har gjort ett misstag och tvingats arbeta med kroppen men har bara gott att säga om det. Det handlar om Johnny Bode-incidenten i Västerås, Modernistas hysteriska utgivning av e-böcker och en indisk utbrytarkung som är försvunnen.

Lyssna

Della Arte – Jävla Malmöklassiker

K har haft vernissage och bokrelease, Simon har träffat en jävla malmöklassiker på gemensam yoga. Det handlar om bokförlaget Modernistas skumma affärer, statens nya krav på Public service-bolagen och Daniel Sjölins oro för emojisar.

Lyssna