Della Papa – Hemlagad Pizza

Jonatan har återigen blivit mobbad men försöker se det ur mobbarnas perspektiv. K har återigen tvingats vara uncool dad men räddade upp situationen mycket snyggt. chippen har blivit bjuden på hemlagad pizza men vägrade äta. Barn blir bättre människor av att ha djur! Vi får lära oss i vilken ålder de klarar av olika djur och vad det kostar. K avslöjar vad som gör honom stolt och vad han har gemensamt med Tage Erlander och Torsten Flinck. chippen berättar om hur tonåringar är och om varför de ska få lov att skjuta djur med luftgevär.

Lyssna

Della Arte – Undertexten

chippen har besökt en helt ny turistfälla i Veberöd. Ks fina överraskning till sin fru ledde till världens bråk. Undertextarnas arbetsvillkor har kraftigt försämrats efter maskinernas intåg. Natalia Kazmierska har skrivit ännu en take news artikel som slutade i moraliskt förfall. En kanadensare ska få ha sin biopremiär i Sverige!!!

Lyssna

Della Arte – Jondalar

K har träffat en värmlänning, just den typ av icke-stockholmare som Jonatan ägnat veckan åt att reta upp. Det handlar om sex- samlevnadsundervisningen i Polen, om barnböcker i samtidens klor och en syrlig dödsruna i Aftonbladet. Lyssna också på våra poddar som ligger helt gratis ute i kylan - Della Sport och Della Herstory. Eller handla i vår virusfria butik på underproduktion.se

Lyssna

Della Arte – cp:t i Della Q

Jonatan har slutat ta sin medicin för att överleva och spelat massa dataspel. Chippen har träffat en dam i skogen som fick honom att få mer avslappnad inställning till döden. Della q har splittrats. Pga vad och vem? Äntligen får vi höra om argumenten för björnbarnsdödandet på Skansen. Julian assange har fått barn och är världens mest frånvarande/närvarande pappa. Vill du se oss istället för att bara lyssna?

Lyssna

Della Arte – Tre anledningar att döda björnar

chippen försöker bota sitt grava shoppingberoende. Jonatan är glad eller hånfullt glad åt någons sjukdom. Skansen har skrivit ett försvarstal om varför de ska få fortsätta döda små björnungar. Ett konstverk har skapat rabalder igen. Den här gånge med ytterligare en twist. Musiker har ekonomisk kris och försöker kräva pengar men inte av staten!

Lyssna

Della Papa – syskonvåld

K har tittat på medan hans barn slåss och märkligt nog har Jonatan och chippen tänkt prata om just det där. Annars handlar det om att inte få träffa sitt barn som är i karantän, att känna sig våldsamt starkt, Per Morbergs äktenskap och om att vara i sitt flor.

Lyssna

Della Arte – Själva inträngandet

K har fått veta exakt hur man tvättar händerna och Jonatan har varit i Norrland med ett gäng andra stockholmare. Det handlar om Skansen som håller på att gå under av corona, om den extremt intressanta Birgitta Lindqvist och om våra svenska gallerier som skriker efter pengar. Passa på att handla i vår souvenir-affär på underproduktion.se – fläskig värmerabatt till alla äkta skallar.

Lyssna

Della Arte – Kent hade rätt

chippen har blivit inbjuden till ett panelsamtal som inte kommer bli av. Därför få han testa att va expert i Arte istället. Jonatan har varit på turné och spridit både död och glädje. Kent Ekeroth fick rätt i Högsta domstolen. Svt gjorde fel som visade Järnrörsklippet. Yttrandefrihet vs Upphovsrätt. Under pestens tid skrevs det massor av bra teatrar, kanske gör det det även denna gång. Svenska nyheter tvingas spela in utan publik, blir det äntligen tittbart? Men du! Varför lyssnar du på hemsidan? Det är jätteenkelt att lyssna via poddapp. Feeden är Här finns guider för ett helt gäng olika appar: https://underproduktion.se/appar

Lyssna

Della Arte – Corona-kompensera

K har hittat ett sätt att slippa oroa sig för corona och chippen har hyptontiserat sin fru. Det handlar om Teater Brunnsgatan 4, om hur det är att leva post-truth och om hur mycket Malin Persson Giolito gillar sina böcker.

Lyssna

Della Arte – Recension eller lag

Jonatan har varit på big bowl! chippen bygger om Studio 4 inför kommande projekt och älskar att städa Jonatan har varit på två dubbelbio och anklagar filmerna vilt för att vara löjliga. Behövs recensenter? Isåfall till vad? Johan Croneman har fått en recension på sin recension av Svenska nyheter. En påskö-staty har förstörts!!! Det ska nu bli lag på 6 års fängelse för upphovsrättsbrott

Lyssna