Della Arte – En bok om en man

Chippen älskar en ny aktör. Jonatan berättar om sin sommar Jonas Gardell har skrivit ett cpkorkat brev En man har skrivit en bok. Om en man. Fantastisk man. Malmö å Stockholm bråkar om vem som ska få förintelsemuseet

Lyssna

Della Arte – Det jazziga hos Bagge

K har återigen retat upp sina grannar genom att bete sig illa men har äntligen kommit på vad man kan göra för att rädda situationen chippen har brutit armen i en fruktansvärd olycka Kontantuppropet. Ja. Det finns. Björn Eriksson tycker att gratis museum måste ta emot kontanter. Zara Larsson har blivit utsatt för ett drev. Är Britney-kollapsen nära? Och så får vi följa med på ett mysigt reportage hos familjen Bagge Bagge Lind

Lyssna

Della Papa – I feel ya

nånting nånting ost. Nånting nånting Bamse. Nånting kineser kan inte skriva adresser. Och så ger vi Eberhardts teorier på flabben

Lyssna

Della Papa – Grymt fett

K är på Gotland och läser högt ur sin dagbok, Simon pottränar sitt minsta barn och Jonatan har absolut inte lyckats lära sin dotter något om pengars värde. Det handlar om papperspåsar, barnprogrammet Sommarlov, vidrig forskning om tonåringar och frågan om det verkligen är ens plikt att en dag sluta vara kompis med sitt barn. Della Papa fortsätter som vanligt under sommaren, när alla andra Della-poddar tar semester. Tipsa dina kompisar att alla som haft corona får lyssna gratis som plåster på såren (ange kod antikropp). Årets sommarvikarie för Della Sport är Magasin C med premiär den 10 juli. Och gå inte utan saker i sommar! vår affär på shop.underproduktion.se stänger aldrig!

Lyssna

Della Arte – Jills bidrag

Jonatan är trött trots att han bara sovit sen sist. chippen har fått brev från Brandao och varit på svensexa. Högst på biotoppen i USA är två gamla filmer. Jill mfl har fått bidrag. Av någon anledning är många upprörda. Det pågår debatt om vattenscootrar och poolers vara eller inte vara.

Lyssna

Della Arte – Stackars fågel

K har gjort en upptäckt som eventuellt kommer förstöra chippens stundande bröllop och Jonatan har levt ett liv i närmast vansinnig lyx. Det handlar om Peter Stormares underbara maniska skov som bara fortsätter, midsommar och så en kommentar till statydebatten som rasar på kultursidorna. Köp dit bröd och smör i vår butik på https://shop.underproduktion.se/

Lyssna

Della Arte – Sjöbergs dotter

chippen har snöat in på storystructure och insett att han bara prokrastinerar K har sett en facebookgrupp träffas. Och han som inte ville komma. Scenkonsten har kommit med en rapport om hur de lyckats ställa OM istället för att ställa IN. Patrik Sjöberg har skapat oreda med sin egen podcast men K har hittat något ännu värre när han va med i en annans podcast Det är inte lätt att vara staty idag. Zlatan eller Churchill, det kvittar vem det är.

Lyssna

Della Arte – Dum och snål

Jonatan berättar äntligen vad som hänt sen sist ur SITT perspektiv. chippen har sett den nya underklassen och blivit påkommen med ett olagligt(?) bus. Och så pratar vi om nackdelar med en digital bokmässa, transfobi och vidriga försäkringsbolag.

Lyssna

Della Papa – Babianspelet

Jonatan är spårlöst försvunnen, kanske pga en voi-olycka. K har låst sig ute vilket fått honom att checka sina privilegier. chippen har sett psykisk misshandel på nära håll. Vad förväntas av en man? K antar att han helt släppt könstillhörighetstanken vilket nu biter honom i svansen. Det finns en ny relationsapp för de som redan hittat någon. Och så kort om vargarnas moral och om vikten att prata skit om sina egna barn.

Lyssna

Della Arte – Operans mörkaste hörn

Jonatan har rest över hela landet och långt ut på havet och fått skit för att han är en sån superspridare av kinasjukan. K har förträngt Mors dag och läst en otroligt rolig text. Det handlar om slagverkare, om en av alla östersjöfestivaler och om författarfondens krispengar.

Lyssna