Della Papa – Babianspelet

Jonatan är spårlöst försvunnen, kanske pga en voi-olycka. K har låst sig ute vilket fått honom att checka sina privilegier. chippen har sett psykisk misshandel på nära håll. Vad förväntas av en man? K antar att han helt släppt könstillhörighetstanken vilket nu biter honom i svansen. Det finns en ny relationsapp för de som redan hittat någon. Och så kort om vargarnas moral och om vikten att prata skit om sina egna barn.

Lyssna

Della Arte – Operans mörkaste hörn

Jonatan har rest över hela landet och långt ut på havet och fått skit för att han är en sån superspridare av kinasjukan. K har förträngt Mors dag och läst en otroligt rolig text. Det handlar om slagverkare, om en av alla östersjöfestivaler och om författarfondens krispengar.

Lyssna

Della Arte – Wolodarski vs Jonatan: Judarnas krig

Jonatan stressar som en tok mellan alla sina jobb. Under tiden va han nära att vilja bli ihop med sitt ex och körde över en råtta. chippen har blivit uppmärksam på en oväntad livräddare i sin närhet. Ola och Jonatan har hamnat i ett litet drev pga något de pratade om i Stormens utveckling. Jonatan ger tips på hur man gör för att hantera drev. Academic Rights Watch är en organisation som kanske är nazister? De har iallafall lyft ett kärt ämne vi pratat om tidigare i Della arte: Lektorn som sa n-ordet. Danmark öppnar upp. De öppnar tex upp sina teatrar men med oerhört danska förhållningsregler. Vill du köpa merch till rabatterade priser? Logga in på ditt konto, där finns rabattkoderna

Lyssna

Della Arte – Skenäktenskap

K har fått sin dator sönderslagen, druckit öl och sett en anka. Jonatan har gjort livet riktigt nattsvart för chefer och mellanchefer på Sveriges Radio. Det handlar om Norges brackiga nationaldagsfirande, Fredrik Strages abstinens och Kontrapunkt i Malmö. Handla till helt sjuka coronapriser i vår webbaffär på underproduktion.se

Lyssna

Della Arte – Dålig kultur

K har fått ett jobberbjudande och läst om ett riktigt tajt rövhål, chippen har trakasserat gamla med sin plågsamma närvaro. Det handlar om problemen på Kungliga Konsthögskolan, nu och förr. Dessutom en genomgång av den nyskapade coronamusiken som sprids över världen. Lyssna också på våra andra poddar och köp nåt snyggt i affären på underproduktion.se

Lyssna

Della Arte – Content

K har blivit uppringd av ännu en antirasistisk stalker och fått höra en del beska sanningar om sig själv. Simon är sin magåkomma på spåren men måste kanske dra ner på stark mat. Det handlar om George Soros, bibliotekens nödvändighet och om det nya fenomenet slow radio.

Lyssna

Della Papa – Hemlagad Pizza

Jonatan har återigen blivit mobbad men försöker se det ur mobbarnas perspektiv. K har återigen tvingats vara uncool dad men räddade upp situationen mycket snyggt. chippen har blivit bjuden på hemlagad pizza men vägrade äta. Barn blir bättre människor av att ha djur! Vi får lära oss i vilken ålder de klarar av olika djur och vad det kostar. K avslöjar vad som gör honom stolt och vad han har gemensamt med Tage Erlander och Torsten Flinck. chippen berättar om hur tonåringar är och om varför de ska få lov att skjuta djur med luftgevär.

Lyssna

Della Arte – Undertexten

chippen har besökt en helt ny turistfälla i Veberöd. Ks fina överraskning till sin fru ledde till världens bråk. Undertextarnas arbetsvillkor har kraftigt försämrats efter maskinernas intåg. Natalia Kazmierska har skrivit ännu en take news artikel som slutade i moraliskt förfall. En kanadensare ska få ha sin biopremiär i Sverige!!!

Lyssna

Della Arte – Jondalar

K har träffat en värmlänning, just den typ av icke-stockholmare som Jonatan ägnat veckan åt att reta upp. Det handlar om sex- samlevnadsundervisningen i Polen, om barnböcker i samtidens klor och en syrlig dödsruna i Aftonbladet. Lyssna också på våra poddar som ligger helt gratis ute i kylan - Della Sport och Della Herstory. Eller handla i vår virusfria butik på underproduktion.se

Lyssna

Della Arte – cp:t i Della Q

Jonatan har slutat ta sin medicin för att överleva och spelat massa dataspel. Chippen har träffat en dam i skogen som fick honom att få mer avslappnad inställning till döden. Della q har splittrats. Pga vad och vem? Äntligen får vi höra om argumenten för björnbarnsdödandet på Skansen. Julian assange har fått barn och är världens mest frånvarande/närvarande pappa. Vill du se oss istället för att bara lyssna?

Lyssna