Hallå K, T & A

Nu är det äntligen slut på plingetiplong i början mitten och slutet av sveriges bästa podcast.

Efter sommarlovet, 6 år sedan starten, är det dags för vårt stora varumärke Della Sport att gå vidare. Acast har varit Della Sports pengapappa sedan starten och i början va det precis vad Della Sport behövde. De första åren gav det småpengar som alltid va bättre än inga.

När första sponsorn dök upp satte Acast inga käppar i hjulet trots att de inte va inblandade. Acast har alltid varit schyssta på det sättet. Sen började de själva leverera och de senaste åren har de gett oss en hel del pengar. Riktigt mycket faktiskt.

Men nu är det ändå dags för Della Sport att gå vidare. Della Sport är nu för stora för Acast. Det är dags för Della Sport att lämna fågelboet. Della Sport kommer lämna Acast för att istället ligga hos det stora mediaföretaget… Ja ni gissade rätt – Under Produktion AB.

I augusti kan vi fira vår första riktigt stora värvning.

(Värvning å värvning… Nåja. Det va såklart bara att jag skulle övertala mig själv. MEN. Det va inte helt lätt att övertala mig att lämna en fågelmamma som hela tiden kommer med god mat)

 

/Boss

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.