Till Styrelsen 5 april 2019

I veckan spelade vi in sista avsnittet av chippenshow för den här våren (om vi inte får till ett nytt datum med gästen som fick ställa in).

Sista avsnittet släpper vi nästa fredag, jag måste klippa ner programmet en timme först. Härregud vad Färska Prinzen kunde supa. Vi hade köpt in en flaska whiskey som vi skulle dela på men Prinzen vägrade dela. Detta ledde till att han pratade hur mycket som helst. Tror vi spelade in i två timmar.

Kolla mängden whiskey i våra glas. Prinzen blängde varje gång jag hällde upp till mig själv.

Det blev trots allt ett jävligt roligt avsnitt, vilken underbar människa han va. Både jag och Cornelius blev lite förtjusta tror jag att jag kan säga utan att överdriva. En stark förtjusning kände vi båda två och vi sörjde lite när han snubblade hem direkt efter inspelningen. (”Sorry killar jag är för full”)

Titta vad jag försöker imponera på Prinzen. Tror ändå han skrattade genuint

Som ni kommer se på bilderna jag lägger upp här har jag gjort chippenshow till min egen lilla hobby där jag fick supa så mycket jag ville. Jag har haft supa som hobby. Men jag kan glädja er med att chippenshow (trots det/pga det) har varit stor tittarsuccé. Vi har ökat trafiken till premium.underproduktion.se med det tredubbla. Jag ville bara ha det sagt innan ni får se fakturorna för det här projektet. Ni har sett alla avsnitt hoppas jag? Gör det genast annars

Enormt tekniktungt projekt. Prylarna på denna bild kostar mer än en normal årsinkomst. Å det är ändå bara hälften av allt vi använde. Förlåt

Vem som va min favoritgäst? Ja asså… Jonatan Unge, Dilan & Moa och Prinzen får ursäkta. Jag fick för fan träffa legenden Kryddan. Satan vilken kille. Vill bli som han.

Kolla vilket härligt skratt han har. Minns inte vad för kul jag säger här men förutsätter att jag gör en sketch om en arg rektor.

Givetvis va det fantastiskt att få hänga med Dilan och Moa också. De stackarna satt och drömde om att få en ny säsong av SVT. Nästan grät gjorde de, i sändning, allt de ville ha va en ny säsong. Himla kul då att få veta några dagar senare att SVT uppfyllde deras högsta önskan.

Vi gjorde en tavla av Tv-stjärnorna

Det har varit en jävla resa den är veckorna. Tack för att jag fick fritt förtroende att slösa UPs pengar på ett egoistiskt projekt som mest gick ut på att jag fick supa med balla människor. Om jag bara får fortsatt förtroende så kommer det riktiga intäkter snart. Det vågar jag lova. Det vågar jag inte lova. Jag tog i. Förlåt. Men va fan vi ska väl ha kul i företaget också?

/VD

Cesare testar att klippa showen live.
Otroligt mycket publik varje gång.
Jag sätter på rec på Gopron med min telefon! Coolaste och billigaste tekniken

 

 

 

 

Vår enda sponsor under hela projektet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du använder en föråldrad webbläsare. Alla funktioner fungerar inte i din webbläsare. Var vänlig uppgradera din webbläsare för att förbättra din upplevelse och öka din säkerhet.